Само през април при поръчка на два броя Биозин Кидс, Биозин таблетка, Биозин Мама, получавате подарък Рутазин

Category: Новини Comments: 0

Защо Биошилд заложиха на коластрата в Биозин Кидс?

Веднага след раждането, най-доброто което може да получи вашето бебе е коластра. Коластрата или първото мляко съдържа ценни протеини и антитела и идва няколко дни преди истинското мляко да дойде. Тя предпазва тялото на бебето ви от инфекции през първите 72 часа от неговия живот. Нейното количество е доста оскъдно, но много ценно от към съдържание. Вашето бебе ще получи много ценни вещества при честото поглъщане на тази жълтеникава течност.

Поради свойствата си, коластрата често е наричана „течно злато“; тя снабдява новороденото с полезни хранителни  вещества, но също така набавя голямо количество от живи клетки, необходими за имунитета на вашето дете срещу вредни вещества. Може да забележите наличието на такова мляко около 20 седмица или пети месец от бременността. Но не е задължително при всяка жена да се случи. Отговорен за този процес е човешкия плацентен лактоген.

От друга страна, същинското мляко съдържа по-малка концентрация на антитела, но е със значително по-голямо количество. Бебето непрекъснато си набавя свойства, борещи се със заболявания докато е кърмено.

Коластрата е полезна защото е с ниско съдържание на мазнини, богата на протеини, въглехидрати и витамин К. Още повече, че е добра за коремчето на бебето. Коластрата помага на храносмилателната система на бебето да започне да функционира. Тя действа като естествена, 100% безопасна ваксина. Имунните агенти, които се намират в коластрата са много повече в сравнение със зрялото мляко.

Първото мляко предпазва храносмилателния тракт на бебето, коластрата запечатва пропускливите отвори на червата и предотвратява влизането на чужди тела в тях.

То има слабително действие и помага бебето да изходи мекониума (черна, лепкава смес, съдържаща се в червата). Излишъкът от билирубин се извежда от системата, като по този начин се предотвратява жълтеница.  Също така коластрата има висока концентрация от левкоцити, защитни бели клетки, които унищожават вредните бактерии и вируси.

Купете Биозин Кидс Сироп с коластра за Вашето дете днес и се погрижете за неговото здраво и безгрижно детство.

Share this post