Category: Новини Comments: 0

Може ли да спрете коликите с лекарства?

Някои майки са благословени с бебета, лесни за гледане. Здраво и спящо бебе е мечтата на всеки родител, такова, което се усмихва много и не създава много проблеми. За съжаление не всички родители имат този късмет и имат бебета, които плачат неукротимо. Това се случва, когато имате бебе с колики в къщи.

Новородено с колики обикновено прекарва безсънни нощи, има опънати нерви и непрекъснато тревожи родителите. Родителите трескаво се питат дали има нещо, което не е наред с бебето. Гладно ли е бебето? Прекалено горещо или студено ли му е? Има ли нужда от смяна на памперса? Боли ли го нещо? Болно ли е то? За съжаление, когато се стигне до бебешки колики, неукротимия плач няма видима причина. Дългите ревливи часове и пищене, изсмукват цялата енергия на родителите и способността им да останат адекватни. Всичко, за което си мислят в този момент е как да спрат плача.

Въпреки всичко, има много домашни рецепти срещу колики, като повиване на бебето, пускане на музика, масаж, бял шум, носене на бебето в раница или слинг, но повечето родители предпочитат и да използват медикаменти. БиоАмика е средство, на което много родители разчитат и използват при нужда.

Share this post


bg_BGBulgarian