fbpx

BIOSHIELD

ИСТОРИЯ

Биошилд е основана през 2006г. в гр.София. Дейността на компанията е тясно свързана с производството на добре изпитани функционални хранителни добавки, медицински изделия и козметични продукти, които се произведжат в Германия, Испания, Италия, Португалия и други държави.

КАЧЕСТВО

Добра производствена и лабораторна практика

Контрол на всеки етап от формулирането на продукта до пускането му на пазара.

Силната ангажираност на Биошилд с качеството гарантира, че нашите продукти постоянно отговарят или надхвърлят очакванията на нашите клиенти, както и че отговарят на високите регулаторни стандарти и изисквания в Европейския Съюз. Нашите строги стандарти гарантират висококачествени естествени здравни продукти , на които можете да се доверите.

Биошилд работи с доставчиците на най-висококачествени суровини.

Нашите процеси за контрол на качеството осигуряват на потребителите увереност, че всички наши продукти отговарят на нашите изисквания, като са строго тествани по време на всички етапи на производство. Доверието трябва да се спечели, а не да се купува, и ние осъзнаваме, че потребителите се доверяват на нас, когато става дума за тяхното здраве. Всяка година Биошилд пуска на пазара нови продукти, базирани на най-новите изследвания и научни открития, които да ни позволят да предоставим качествени здравни решения със силна база от доказателства.

0-02-05-00b40f7f1307cdafda9ca0a6e233a9ee8501ef4737ce625ddfc176c3fe989800_3cdee0ac
5

Философия

Нашата философия е Ефективност и Безопасност..

Хармония

91

Технология

85

Удовлетворение

93