standard-title За нас

За нас

История

„Биошилд” ООД е компания основана през 2006 г. в гр.София, България. Дейността на фирмата е тясно свързана с производство на добре изпитани функционални хранителни добавки и серия от козметични продукти с тясно дерматологично приложение . През годините „Биошилд” ООД си сътрудничи с водещи европейски и американски фармацевтични компании. Козметичната линия се разработва от специалисти с богат опит – дерматолози и технолози.

Качество

Good Manufacturing Practice и Good Laboratory Practice – контрол на всеки етап от формулирането на продукта до пускането му на пазара.

Силната ангажираност на Биошилд с качеството гарантира, че нашите продукти постоянно отговарят или надхвърлят очакванията на нашите клиенти, както и че отговарят на високите регулаторни стандарти и изисквания в Европейския Съюз. Нашите строги стандарти гарантират висококачествени естествени здравни продукти , на които можете да се доверите.

Биошилд работи с доставчиците на най-висококачествени суровини.

Нашите процеси за контрол на качеството осигуряват на потребителите увереност, че всички наши продукти отговарят на нашите изисквания, като са строго тествани по време на всички етапи на производство. Доверието трябва да се спечели, а не да се купува, и ние осъзнаваме, че потребителите се доверяват на нас, когато става дума за тяхното здраве. Всяка година Биошилд пуска на пазара нови продукти, базирани на най-новите изследвания и научни открития, които да ни позволят да предоставим качествени здравни решения със силна база от доказателства.

Философия

Нашата философия е Ефективност и Безопасност.

Екип

В нашия екип си сътрудничат лекари-специалисти, фармацевти, химици, технолози и медицински представители.

Loading…