Само през април при поръчка на два броя Биозин Кидс, Биозин таблетка, Биозин Мама, получавате подарък Рутазин

Category: Новини Comments: 0

ПРОЛЕТНИ ВАРНЕНСКИ ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ДНИ 24.04. – 27.04.2014 г., ваканционен клуб “Ривиера”, кк “Златни пясъци”

Биошилд ООД традиционно участва и е един от спонсорите на провежданите всяка година Пролетни варненски дерматологични дни.

Началото на ПРОЛЕТНИТЕ ВАРНЕНСКИ ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ДНИ започва през 2007 г., когато през м. април се организира първата дерматологична конференция във Варна. Започнала като регионална, варненската конференция много бързо придобива национален характер.

В рамките на конференцията се организират симпозиуми, работни срещи, презентират се специални постерни сесии, изнасят се много лекции. На форума в рамките на организираното съпътстващо изложение вземат участие най-големите вносители, дистрибутори и представители на водещи в света компаниии и производители на медицинска апаратура, медикаменти и козметика.

По този начин конференцията открива възможност за непрекъснато медицинско обучение на дерматолозите от цялата страна и запознаване с новостите в областта на медицинската апаратура и фармацефтични и козмегични средства.

Тенденциите в развитието на конференцията се определят от търсенето за решаване на проблемите, свързани със заболяванията на пациентите, тяхната профилактика, както и с поддържането на техния естетичен външен вид. По този начин Пролетните Варненски дерматологични дни се превръща във важна научна среда, която е изключително полезна за всички български дерматолози.

Това е национална конференция с чуждестранно участие, която им дава възможност да участват активно заедно със свои колеги от други страни в развитието на дерматологията, венерологията и естетичната медицина в България.

Share this post